Spørgsmål

Spørgsmåls idé liste er venligst lånt af min kollega (Claus Halkjær).

"Spiller du på sådan et Hammondorgel ala Ole Erling stilen ??"
Nej, det gør jeg ikke. Jeg spiller selv og anvender den moderne teknologi for at kunne levere den bredde genre mit repertoire dækker over. Ta' et kig på listen over musik udstyret for at se hvad jeg anvender af instrumenter.

Jeg spiller på et digital piano med god klaverlyd, samt lydmodul der kan lyde som blæseinstrumenter, guitarer (og meget meget mere) under middag og til dans. Er der et specielt ønske om at jeg skal spille guitar evt. ved velkomst drinken kan vi sagtens finde ud af det.
 
"Hvordan foregår det?"
Hvis du booker mig til en privat fest fx en fødselsdag, så er start tidspunktet (for de 7 timer) det tidspunkt hvor gæsterne er inviteret til, fx kl. 18 og IKKE det tidspunkt du regner med at I går til bords.

Er der stadig gang i festen kl. 01 (efter de 7 timer) spiller jeg gerne en time eller 2 mere, men IKKE hvis natmaden er serveret. Det er vigtigt at stoppe mens legen er god, derfor spiller jeg IKKE efter natmaden.

"Kan du spille til de medbragte sange?"
Ja, det kan jeg med mindre det er en meget speciel sang. Ved I på forhånd at sangen er speciel så giv mig besked, så skal jeg nok lære den.
Udvælges der inden festen en toastmaster som gæsterne kan ringe til så lad toastmasteren give mig besked hvis der er noget specielt der skal kunne leveres.

"Nu spiller du vel ikke for højt?"
Nej, jeg tilpasser mig altid efter jeres ønske og er indtil dags dato endnu ikke blevet bedt om at skrue ned!! Det er jeres fest og ikke mig der skal dominere, derfor tilpasses niveaet til lokaler og stemningen.
 
"Er du også et diskotek?"
Nej, det er jeg ikke. Jeg spiller live musik og kombinerer det ikke med at stå og spille cd'er ind i mellem.

"Blander du dig under middagen?"
Nej, det gør jeg ikke. Jeg spiller med på de almindelige skålesange, hvis dette ikke ønskes så lad mig endelig få det at vide - det er vigtigst at det er jeres fest så jeg tilpasser mig jeres ønske. Med min erfaring har jeg altid fingeren på "pulsen" og spiller et potporie med "syng-med-sange" hvis stemningen er der, eller lader værre hvis ikke.
 
"Hvad og hvordan spiller du under middagen?"
Under middagen spiller jeg fortrinsvis instrumentale numre, men synger også 2-3 sange hvis jeg kan se at det ikke virker forstyrrende. Numrene under middagen er alt fra Bent Fabricius Bjerre, Abba, Elton John, Lionel Richie, Richard Claydermann, Tina Turner, Tim Christensen og mange mange flere..

"Hvornår kommer du og stiller op?"
Jeg er altid der hvor festen skal holdes ca 45 min før aftalt start tidspunkt (er inkluderet i prisen). Er der trapper eller lign. skal dette oplyses da der skal være adgang i niveau m.m. der er opkørselsrampe eller elevator hvis det er i andet end stueplan. Det tager mig ca 20-30 min at stille det hele op så jeg klar til at spille.

"Hvornår stopper du med at spille?"
Når natmaden kommer på bordet stopper jeg altid med at spille. Jeg spiller altså derfor ikke efter natmaden er serveret. Min erfaring har vist mig at det er bedst at stoppe mens legen er god.

"Hvad har du på af tøj?"
Jeg fremtræder helst i jakkesæt, dog kan andet anvendes hvis anledningen er til det.
 


© 2010, Rico Hansen, All Right Reserved. Al lyd anvendes med tilladelse fra NCB og KODA.